Face to face
Vanaf 16 personen – Duur: 3 tot 4 uur
VERLOOP
Na een welkomstdrankje en de briefing door onze chefs worden uw gasten verdeeld in verschillende groepen (afhankelijk van het aantal deelnemers). Een klok geeft de tijd aan, want… de teams moeten, samen met hun chef, binnen de opgegeven tijd een volledig menu klaarmaken. Bijkomende moeilijkheid : de chef heeft bokshandschoenen aan en mag dus zelf helemaal niets doen, enkel coachen, ideeën geven en bijstaan. Nadien gaan alle deelnemers aan tafel om de creaties van de anderen te ontdekken en alle gerechten te degusteren.
De chefs trekken zich terug om te delibereren en de winnende ploeg te kiezen. Elk lid van het winnende team ontvangt natuurlijk een mooie prijs.
OPTIES
Aperitief ‘bubbels’: cava of prosecco, 2 glazen per persoon – 5 € excl btw pp
Aperitief ‘Champagne’: onze huischampagne uit de Montagne de Reims,
2 glazen per persoon – 10€ excl btw pp
Aperitiefhapjes: huisbereide gazpacho, espuma van ham met meloenblokjes en een krokantje van ham, een gemarineerde carpaccio van Sint-Jakobsvrucht met truffelolie en aceto balsamico en een toastje met huisgerookte zalm en dillemosterdsausje – 9,5 € excl btw pp
Een prijs voor elke deelnemer: een schitterende icebag (een originele ijsemmer) met een fles wijn of champagne – 8,5 € excl btw pp (met wijn) of 20 € excl btw pp (met champagne)