Chocolate Factory
Vanaf 16 personen – Duur: 1,5 tot 2 uur
VERLOOP
Na een korte historische schets en een briefing door onze huischocolatier, demonstreert de chef de vereiste technieken en geeft uitleg over de verschillende soorten chocolade en alle andere ingrediënten. Vervolgens gaan uw gasten zelf aan de slag en realiseren
ze een vijftal chocoladebereidingen. Natuurlijk kan iedereen naar hartelust proeven van het resultaat en krijgt elke gast ook nog een zakje met de zelfgemaakte productie mee naar huis!
OPTIES
Aperitief ‘bubbels’: cava of prosecco, 2 glazen per persoon – 5 € excl btw pp
Aperitief ‘Champagne’: onze huischampagne uit de Montagne de Reims,
2 glazen per persoon – 10€ excl btw pp
Aperitiefhapjes: huisbereide gazpacho, espuma van ham met meloenblokjes en een krokantje van ham, een gemarineerde carpaccio van Sint-Jakobsvrucht met truffelolie en aceto balsamico en een toastje met huisgerookte zalm en dillemosterdsausje – 9,5 € excl btw pp