Tstbx-_DSC5646-600
Tstbx_DSC5621-1600
Tstbx_DSC5623-1600

Chocolate Factory

Maak zelf uw chocolade! Onder het alziende oog van onze chef leren uw gasten chocolade te temperen en bereiden ze een aantal eenvoudig thuis te reproduceren chocoladebereidingen: studentenhaver, orangettes, vers fruit in een krokant chocoladejasje, een snelle chocolademousse en de perfecte chocolademelk volgens een recept van de Inca’s.

Vanaf 16 personen – Duur: 1,5 tot 2 uur

VERLOOP

Na een korte historische schets en een briefing door onze huischocolatier, demonstreert de chef de vereiste technieken en geeft uitleg over de verschillende soorten chocolade en alle andere ingrediënten. Vervolgens gaan uw gasten zelf aan de slag en realiseren
ze een vijftal chocoladebereidingen. Natuurlijk kan iedereen naar hartelust proeven van het resultaat en krijgt elke gast ook nog een zakje met de zelfgemaakte productie mee naar huis!

OPTIES

Aperitief ‘bubbels’: cava of prosecco, 2 glazen per persoon – 5 € excl btw pp

Aperitief ‘Champagne’: onze huischampagne uit de Montagne de Reims,
2 glazen per persoon – 10€ excl btw pp

Aperitiefhapjes: huisbereide gazpacho, espuma van ham met meloenblokjes en  een krokantje van ham, een gemarineerde carpaccio van Sint-Jakobsvrucht met  truffelolie en aceto balsamico en een toastje met huisgerookte zalm en dillemosterdsausje  – 9,5 € excl btw pp