Tastebox live cooking
Onze chefs maken hun heerlijke recepten klaar in aanwezigheid van u en uw genodigden. Alle gerechten worden ‘à la minute’ bereid met de beste producten van de markt. U en uw genodigden mogen (graag, zelfs) in interactie treden met de chef, zijn geheimen trachten te ontfrutselen en uitleg vragen over het gerecht dat voor hun ogen wordt bereid. Op dit type van evenement heerst steeds een gezellige en ontspannen sfeer en de genodigden hebben de indruk letterlijk naast de chef in de keuken te staan. Grenzen vervagen en maken plaats voor de ontmoeting tussen de persoon die het gerecht vorm geeft en de ander die het zal proeven – een uniek moment van uitwisseling, van plezier en gastronomie.
VERLOOP
Bij binnenkomst in de locatie prikkelen heerlijke aroma’s uit de kookpotten uw reukorgaan en wordt u ontvangen met een aperitiefhapje en een welkomstdrankje. De chef stelt u en uw gasten het menu voor en de ateliers worden opengesteld, waarbij iedereen de bereiding en afwerking van de recepten live kan volgen en in interactie kan treden met de keukenbrigade. Geleidelijk aan worden de gerechten geserveerd als een walking dinner of in buffetvorm.
Aantal deelnemers: Voor groepen van 12 tot 250 genodigden. U dient een thema te kiezen per groep van 20 personen. Per thema wordt er een chef voorzien. Een voorbeeld : voor een groep van 120 personen kan u 6 verschillende thema’s kiezen en zullen er op uw evenement 6 verschillende ateliers met een eigen chef staan. Zo kunt u uw genodigden zes verschillende keukens met hun typische smaken en tradities laten ontdekken in dezelfde ruimte en enkel en alleen voor u.
Beschikbare thema’s :
Italiaanse keuken
- Franse keuken
- Belgische klassiekers
- De Bistrokeuken – unieke producten met een onvergelijkbare smaak
- Thaise keuken, een keuken met pit.
- Het beste uit de zee
- Sushi
- Moleculaire keuken
- De zoete zonde : chocolade, gebak en taart – alles wordt ter plaatse afgewerkt.
- Barbecue: enkel in open lucht.